Detergent Ecologic pentru Rufe A-Sens ECO

29,75 RON
cu TVA

Capacitate: 1.5 L

Cantitate

 

Detergent BIO

Cu totii ne dorim ce e mai bun pentru familiile noastre. De aceea noi va recomandam A-Sens ECO detergent de rufe ecologic, o optiune naturala si eficienta pentru a lupta impotriva petelor dificile. Chiar daca substantele chimice legate de cancer sunt tolerate in mod legal in detergentii de rufe, nu credem ca le doriti in casa dumneavoastra. Motivul este simplu: ce se atinge de noi devine o parte din noi! Din moment ce suntem expusi la nenumarate produse in fiecare zi, noi credem ca ar trebui sa fie fara de orice substante chimice legate de cancer, chiar si in doze mici.

Detergent lichid pentru rufe Ecologic A-Sens ECO - se recomanda folosirea produsului pentru spalarea automata sau manuala a rufelor si a tuturor tipurilor de tesaturi. Poate fi folosit pentru rufe albe, cat si colorate. In timpul utilizarii, respectati recomandarile de dozaj, instructiunile de pe etichetele hainelor si a masinii de spalat.

Spalare manuala: turnati aprox. 50 ml (1 capac)/ 5 litri de apa.
Spalare automata: la inceputul ciclului de spalare turnati aprox. 60 ml (1,5 capace)/ 4.5 kg rufe uscate, in compartimentul pentru tratamente al masinii de spalat automata.
Produsul este eficient chiar si in apa dura.

A se depozita la o temperatura de 5-30 grade, in incaperi curate, uscate, ferite de razele soarelui si de inghet.

Valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei.

4820167002312

Caracteristici generale

Tip detergent
Lichid
Utilizare
Rufe
Tip produs
Detergent rufe
Numar spalari
20
Beneficiu
Bio
Capacitate
1.5 L