Spuma pentru curatare incaltaminte Salton, 150ml

18,60 RON
cu TVA

Spuma Curatare

Cantitate

 

Datele dvs. sunt in siguranta.

 

Livrare in 24-48 ore.

 

Retur imediat daca nu sunteti multumit.

SALTON SPUMA PENTRU CURAARE INCALTAMINTE DIN PIELE NETEDA, PIELE INTOARSA, NABUC SI TEXTILE. Destinatie: Pentru curatarea eficienta a incaltamintei, hainelor si accesoriilor. Potrivit pentru articolele din membrana si pielea neteda. Mod de utilizare: Agitati flaconul. Inainte de utilizare verificati produsul pe o zona mai putin vizibila. Aplicati pe suprafata murdara, tinand flaconul in pozitie verticala, cu dispozitivul de pulverizare in sus. Stergeti cu un burete. Potrivit pentru curatarea suprafetei interioare a pantofilor. Nu este nevoie sa clatiti cu apa. 
Masuri de precautie: Atentie! H222 Aerosol extrem de inflamabil. H229 Recipient sub presiune: Poate exploda daca este incalzit. H412 Nociv pentru viata acvatica, avand efecte de lunga durata. P102 A nu se lasa la indemana copiilor. P210 A se pastra departe de surse de caldura/scantei/flacari deschise/suprafete incinse. Fumatul interzis. P211 Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. P251 Recipient sub presiune. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. P260 Nu inspirati raful/fumul/gazul/ceata/vaporii/spray-ul. P273 Evitati eliberarea in mediul inconjurator. P410 + P412 A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 °C/122 °F. P501 Aruncati continutul/recipientul dupa utilizare conform reglementarilor nationale in
vigoare, specifice in domeniul deseurilor. Compozitie: <5%: parfum, 5-15%: solventi, propan, butan, surfactanti; ≥30%: apa. Nu contine chladone care distrug stratul de ozon!

Salton

Caracteristici generale

Utilizare
Curatare incaltaminte
Pentru
Ingrijire incaltaminte
Beneficiu
Curatare incaltaminte
Material
Spuma