Spuma Stretcher intindere si corectare incaltaminte Salton, 100ml

19,90 RON
cu TVA

Spuma intindere incaltaminte

Cantitate

 

Datele dvs. sunt in siguranta.

 

Livrare in 24-48 ore.

 

Retur imediat daca nu sunteti multumit.

STRETCHER PENTRU INCALTAMINTE SALTON. Destinatie: Inmoaie eficient si intinde pantofii stramti si incomozi. Mod de
utilizare: Agitati flaconul. Inainte de incaltare, pulverizati produsul in locul cu exces de presiune pe partea interioara a pantofului.
Masuri de precautie: Atentie! H222 Aerosol extrem de inflamabil. H229 Recipient sub presiune: Poate exploda daca este incalzit. H319 Provoaca o iritare grava a ochilor. H336 Poate provoca somnolenta sau ameteala. P102 A nu se lasa la indemana copiilor. P210 A se pastra departe de surse de caldura/scantei/flacari deschise/suprafete incinse. Fumatul interzis. P211 Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. P251 Recipient sub presiune. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. P260 Nu inspirati raful/fumul/gazul/ceata/vaporii/spray-ul. P305 + P351 + P338 IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp demai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. P410 + P412 A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 °C/122 °F. P501 Aruncati continutul/recipientul
dupa utilizare conform reglementarilor nationale in vigoare, specifice in domeniul deseurilor. Compoziie: <5%: parfum, component antibacterian, surfactanti; 5-15%: solventi; ≥ 30%: apa, propan, butan. Nu contine chladone care distrug stratul de ozon!

Salton

Caracteristici generale

Utilizare
Stretcher incaltaminte
Pentru
incaltaminte
Capacitate
100 ml