Livrarea produselor

Comenzile se expediaza in maxim 1 - 2 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice.

Comenzile cu valoare mai mare de 150 lei beneficiaza de livrare gratuita. Livrarea se face in mod gratuit in orasele in care curierul are agentiile proprii.

Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 150 lei este de 15 lei.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii. 

Transportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (Fan Courier, Nemo Express si Urgent Cargus).

Pentru toate produsele aflate in stoc magazin termenul de livrare este de maxim 48 de ore  de la data plasarii comenzii, cu conditia ca aceasta sa se faca pana la ora 12:00.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, si se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Produsele se livreaza pana la dvs acasa, la usa, in curte sau in locatia unde doriti sa le primiti. Doar daca drumul pana la dvs acasa nu permite accesul cu masina va trebui sa mergeti dvs sa le ridicati de la cea mai apropiata unitate a curierului.

* Costul de livrare pentru primul kg este maxim 12 Lei - TVA inclus

* Costul de livrare include primul kg, restul kg suplimentare se tarifeaza cu maxim 1.3 Lei/kg suplimentar - TVA inclus

Exemplu - daca un produs cantareste 5 kg costul de transport va fi (primul kg =12 lei+4 Kg=4x1,3 Leu) adica 12+5.2=17.2 Lei Tva Inclus.

Daca se plateste ramburs (cash la curier) suplimentar la taxa de transport este taxa de colectare bani si este de 6 Lei indiferent de valoare. Aceasta taxa este o taxa pe care noi Serdim Solutions SRL o platim la curieri pentru colectarea banilor de la dvs. si depunerea lor la noi in cont.